Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!


Callcenter

Ons callcenter bestaat uit gelouterde en gemotiveerde telemarketeers. Bij telemarketing gaat het om de kwaliteit van je mensen. En al sinds 1992 is Telesales Direct in staat de beste mensen voor u te selecteren.

Outbound Callcenter

 
Alhoewel het werken bij een callcenter best populair is, is een outbound callcenter van geheel andere orde dan het werken bij een inbound callcenter. Een outbound callcenter medewerker beschikt over doorzettingsvermogen, durf, creativiteit en een vreselijke goede mondelinge overtuigingskracht. Het is niet eenvoudig deze mensen te vinden maar na 20 jaar durven wij we te zeggen dat wij de beste hebben geselecteerd.
 

Offerte Outbound callcenter?

Graag brengen wij u een gratis en vrijblijvende offerte uit voor uw outbound callcenter opdracht. Bel of mail ons en laat onze succes u overtuigen en verzeker u zelf van een jarenlange partner op het vlak van outbound callcenter werk.


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved