Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!


Klanten werven

Bent u op zoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf? Telesales Direct heeft jarenlange ervaring in de leadgeneratie en heeft honderden bedrijven geholpen aan nieuwe klanten.
 

Koud bellen uitbesteden

De meeste ondernemers en ook verkopers vinden koud bellen niet het leukste onderdeel van hun werk. Een noodzakelijke maar vervelende taak die maar al te vaak wordt uitgesteld. Toch is koud bellen nodig om nieuwe klanten te werven.
 

Bellen vormt eerste contact

De telefoon is en blijft het meest directe middel om met nieuwe klanten in aanraking te komen. Omdat dat noodzakelijk is en bedrijven dat zelf niet kunnen of willen doen, besteden zij dat uit aan telemarketing bedrijven. Maar het ene telemarketingbureau is het andere niet.
 

Goed voor uw imago

Bellen door ons telemarketingbureau gebeurt netjes en professioneel. Niet zelden raadpleegt een potentiële klant ook na ons telefoontje toch nog even de website en reageert alsnog. En daar gaat het ons om; een goede indruk is het halve werk.
 

Offerte Klanten werven?

bel of mail ons voor een offerte op maat. Wij zijn u graag van dienst!


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved