Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!


Telemarketing wel of niet doen?

Als ondernemer of commercieel directeur heb je verschillende manieren om je verkoopdoelstellingen te bereiken. Daarbij kun je, naast telemarketing, denken aan het versturen van mailings, adverteren (op internet) het inzetten van extra verkopers en tegenwoordig het gebruikmaken van social media. Of telemarketing daarbij geschikt is hangt af van je budget je gewenste resultaat, de tijd die je zelf beschikbaar hebt en je doelgroep en product of dienst.

Contacten maken contracten

Bij elk van de verkoopinstrumenten draait het om het leggen en maken van nieuwe contacten. De vraag is welke manier daarbij het meest effectief is. Daarbij zijn de kosten per contact van belang. Met mailings en adverteren zijn de kosten van een contact, per contact laag maar is de intensiviteit en interactiviteit van het contact weer laag. Bij het inzetten van telemarketing, is dat precies andersom. telemarketing is misschien per contact duurder maar je hebt er wel veel meer aan.

Telemarketing zelf doen

Veel ondernemers verwachten dat telemarketing eenvoudig door de eigen organisatie kan worden opgepakt. In de praktijk wordt bellen en zeker koud bellen door menig verkoper verafschuwd. Verkopers, accountmanagers, vertegenwoordigers er zijn maar enkele die telemarketing als integraal en wezenlijk onderdeel van hun functie zien. En als ze dat al zien dan is het nog maar de vraag of ze het kunnen. Binnenshuis opgestarte en uitgevoerde telemarketingcampagnes leiden zelden tot het gewenste resultaat.

Telemarketing niet doen?

Alhoewel de internetverkopen bezig zijn aan een stormachtige opmars, geldt dat nog niet voor zakelijke dienstverlening. Dienstverlening wordt zelden of nooit verkocht zonder enige vorm van persoonlijk contact. Zonder telemarketing of telefonische follow up zal uw mailing niet het gewenste succes hebben. Het nabellen van een mailing werkt! Zonder ondersteuning door telemarketing blijven de agenda’s van uw verkopers tenminste voor een gedeelte leeg. Zonder telemarketing haalt u dus niet het onderste uit de kan.


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved