Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!


Contacten maken contracten

Met behulp van telemarketing kan een bedrijf op de meeste effectieve manier contacten leggen met potentieel interessante bedrijven. De meeste marketingcommunicatie is eenzijdig en gebaseerd op eenrichting. Brieven, e-mails, advertenties, etc ‘zenden’ informatie en het is vaak maar de vraag of de ontvanger op je informatie zit te wachten. Natuurlijk is dat met telemarketing niet anders maar dan kan een dialoog worden opgestart. Waarom is de ontvanger niet geïnteresseerd?

 

Contact is de basis

Is het contact gelegd en kan de dialoog worden aangegaan, dan kan een goede telemarketeer op de meeste argumenten van de klant inspelen door goed getrainde en onderbouwde weerleggingen. Geen tijd? Wanneer wel? Te duur? Wat krijg je er voor terug? Al klant bij een ander? Tijd voor een vergelijk. Een goed getrainde telemarketing professional vindt het leuk om met een klant te discussiëren en hem of haar te voor je te winnen.

 

Onze telemarketingprofessionals?

Graag laten wij u kennismaken met onze innemende maar verkoopkrachtige telemarketing professionals. Wij hebben de beste telemarketeers voor u geselecteerd en zij staan te popelen om voor u aan de slag te gaan!
 

Vrijblijvende offerte

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Bel of mail ons en wij maken direct een telemarketing offerte op maat!


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved