Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!


Telemarketing specialisme

Ons telemarketingbureau is gespecialiseerd in het succesvol uitvoeren van uw wensen en strategie. Daarbij profileren wij ons als telemarketing specialist puur als B2b telemarketingbureau.

Gekwalificeerd personeel

Om telemarketingprojecten succesvol uit te kunnen voeren, besteden wij bijzonder veel aandacht aan de selectie van onze medewerkers. Wij selecteren voor u hoog geschoold personeel welke de beste kwaliteit kunnen leveren. Ze hebben affiniteit met veel verschillende branches, waardoor ze in staat zijn zich snel aan te passen aan uw bedrijf en doelgroep. Hierdoor kunnen zij perfecte B2B gesprekken voeren.
Professioneel outbound callcenter

Telemarketingdiensten

Onze callcenter diensten variëren van agendaplanning, leadkwalificatie & -inventarisatie, datacleaning & -verrijking, relatiebeheer, uitnodigen tot het genereren van extra sales, leads en omzet.

Offerte telemarketing

Benieuwd wat voor voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved