Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!

Nieuwe klanten zijn de basis van gezonde groei van elk bedrijf. Maar hoe maakt u een goed adressenbestand en hoe gebruikt u deze op een commercieel verantwoorde manier. U kunt de bedrijven aanschrijven, zelf bellen of bezoeken maar pakt u dat aan? Telesales Direct helpt u met het maken van een commercieel aantrekkelijk adressenbestand en het werven van klanten.
 

Een adressenbestand selecteren

De eerste stap van een het maken van een adressenbestand, is het toepassen van de juiste selectie. Zo kunt u een adressenbestand maken aan de hand van bedrijfsgrootte, regio, omvang en branche. De basis van elke geslaagde commerciële actie, ligt bij een goed adressenbestand.
 

Adressenbestand screenen

De tweede stap is het screenen van de adressen en het achterhalen van de gegevens van de beslisser. Dat is een secuur en arbeidsintenties werk dat u het beste uitbesteed aan een telemarketingbureau.
 

Adressenbestand aanwenden

Vervolgens kan u het adressenbestand aanwenden. Dat u kan u doen door te mailen of te bellen naar de beslisser of een combinatie van beide. In een enkel geval kunt u deze stap ook combineren met de vorige stap, dus van screenen naar een afspraak. Maar ook dat zal niet lukken voordat er meerdere telefoontjes zijn gepleegd.
 

Offerte adressenbestand

Wil u ook kunnen beschikken over een interessant adressenbestand, dan zijn wij u graag van dienst. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved