Bel ons voor meer informatie: (073) 623 09 09


Tele-Sales Direct, B-2-B telemarketing

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 dé specialist op het gebied van outbound Business-to-Business telemarketing.

Wij hebben de know-how om uit úw naam (proactief) telefonisch suspects, prospects en bestaande klanten te benaderen.

Onze core-business is agendaplanning, leadgeneratie, datacleaning, leadkwalificatie, uitnodigen, relatiebeheer en opvolging van leads, offertes, mailingen, acties...

Tele-Sales Direct bv - Uw collega / (verkoop)binnendienst op afstand!

Ja, ik wil graag informatie!

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 gespecialiseerd in outbound business-to-business telemarketing.

 

Specialist in outbound telefoonverkeer

Waar normaal gesproken een callcenter de nadruk legt op inkomend telefoonverkeer, richt Tele-Sales Direct zich met name op uitgaand telefoonverkeer. Ons callcenter is gespecialiseerd in een breed scala aan telemarketing diensten.

 

Onze mensen

Wij hebben de ‘vrouwkracht’, kennis en accommodatie [45 call seats] om uit naam van onze opdrachtgevers telefonisch (slapende) klanten, prospects en/of suspects te benaderen.

 

Onze werkwijze

Wisselende klanten of ad-hoc klanten zijn in de wereld van telemarketing eerder regel dan uitzondering.
Ons doel is – net zoals dat van onze opdrachtgevers – kwaliteit. Kwaliteit, die natuurlijk alleen kan worden gegarandeerd als
er sprake is van een goede onderlinge samenwerking. Een klant door en door kennen, continu en flexibel inspelen op alle vragen, regelmatig overleggen en permanent meedenken hoe we het morgen samen nog beter kunnen doen. Dat is de werkwijze van Tele-Sales Direct. Hierdoor hebben wij met het merendeel (80%) van onze klanten dan ook een partnership dat al vele jaren duurt.

 

Telemarketing software

Vanzelfsprekend vraagt een succesvolle telemarketing campagne om gebruiksvriendelijke en adequate technologische ondersteuning.  Oók op het vlak van telemarketing software denken wij mee met onze klanten. Het is belangrijk dat het project perfect aansluit bij datgene wat u wilt. Daarom is er voor elke actie contact tussen onze IT-manager en opdrachtgever om samen uit te zoeken welke werkwijze, parameters, e.d. gehanteerd moeten worden.

 

Contact

Benieuwd wat voor voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op! Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en bel of mail ons!


© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved